[wpseo_breadcrumb]

Eigen fabriek

Zelfbouw mogelijk

Duurzaam bouwen

Bouwbedrijf Almere

Prefab B.V. is een ervaren bouwbedrijf uit Biddinghuizen, op ongeveer een halfuur rijden van Almere. Wij zetten uw droomhuis voor u op papier en nemen al het werk met plezier uit handen. De basis van uw huis staat binnen een tot twee dagen. Binnen acht tot twaalf weken heeft u de sleutel van uw nieuwe huis in handen. Dat is snel, hè?

bouwen

Bouw mijn droomhuis

bouwen

Vertrouw op ons bouwbedrijf uit Almere voor het bouwen van uw nieuwe huis

Ons bouwbedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van prefab huizen in regio Almere. Deze bouwwijze is sneller en goedkoper dan het bouwen van een woning op de traditionele manier. Dat betekent niet dat de mogelijkheden beperkter zijn, in tegendeel! Het maakt niet uit of u een villa of een compacte bungalow wenst, en of u liever een moderne woning of juist de looks van een jaren ’30 woning prefereert: het is allemaal mogelijk!

Ga met ons om tafel voor een oriëntatiegesprek

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in regio Almere en bent u benieuwd naar wat wij u te bieden hebben? Wij nodigen u van harte uit voor een oriëntatiegesprek bij ons in Biddinghuizen. Tijdens het gesprek vertellen we u graag meer over alle mogelijkheden. Heeft u eerst nog vragen over onze werkwijze of bent u benieuwd naar een impressie van door ons gebouwde woningen? We horen het graag van u. U bereikt ons telefonisch via 0321-330096 of per e-mail via info@prefab-biddinghuizen.nl.

logo

Contact of informatie

prefab woningbouw is de ideale bouwpartner voor mensen met gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid. 

Prefab sinds 2020 energieneutraal

Bel nu