Eigen fabriek

Zelfbouw mogelijk

Duurzaam bouwen

Laat uw cascowoning opleveren en volbreng het bouwen zelf

In bepaalde gevallen is een cascowoning dé best optie voor het bouwen van een pand. Bent u bijvoorbeeld handig en kunt u veel zelf? Prefabcascobouw leent zich uitstekend voor het op eigen tempo afbouwen van uw woning. Wij bij Prefab B.V. uit Biddinghuizen leveren de woning wind en waterdicht op, waarna u deze zelf in uw eigen tempo afbouwt.

Een cascowoning laten bouwen?

casco

Door een cascowoning te bouwen bespaart u kosten

Het bouwen van een cascowoning is natuurlijk goedkoper dan een volledige bouw met sleutelklare oplevering, maar vereist wel de nodige kennis en ervaring. Laat u daarom goed informeren over prefabcascobouw. Wij van Prefab B.V. helpen door mogelijkheden aan te bieden tot prefabbouw met houtskelet en leveren deze naar wens op. Bij ons bouwbedrijf informeren we u graag en helpen u om uw perfecte cascowoning te bouwen.

Wij maken ideale perfabcascobouw mogelijk

Bij prefabcascobouw, ofwel zelfbouw, ontzorgen wij u in het gehele voortraject. Wij maken samen met u het ontwerp van de cascowoning, doen het technische tekenwerk en helpen u bij de aanvraag van de nodige vergunningen voor het bouwen. Daarna kunnen de werkzaamheden van start gaan: wij doen dit volledig voor u of u voltooit de bouw zelf. De mogelijkheden strekken ver, zo is het zelfs mogelijk een levensloopwoning te bouwen. Een voorbeeld van een casco-bouwpakket is:

  • Vergunningsaanvraag en bijbehorend tekenwerk
  • Fundering met begane grondvloer
  • Casco bestaande uit Prefab buitenwanden en binnenwanden
  • Verdiepingsvloer incl. zadeldak of plat dak
  • Buitenkozijnen, ramen, deuren en het glaswerk
  • Dakafwerking

Stel uw vragen over prefabcascobouw aan onze medewerkers

Wilt u uw nieuwe cascowoning laten bouwen of opleveren door Prefab B.V.? Misschien heeft u vragen over prefabcascobouw? Twijfel niet om informatie op te vragen. Stuur een e-mail met uw vraag naar info@prefab-biddinghuizen.nl of bel ons via 0321-330096. Wij beantwoorden al uw vragen over het bouwen van prefabwoningen.

prefab woningbouw is de ideale bouwpartner voor mensen met gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid. 

productie prefab sinds 2020 volledig energieneutraal
<mark style=background colorrgba0 0 0 0color00a320 class=has inline color><strong>Prefab sinds 2020 energieneutraal<strong><mark>

Bel nu