comfortabele energie zuinige mantelzorg woningen

Onze comfortabele energie zuinige mantelzorg unit woningen worden door geheel Nederland geplaatst. Steeds vaker bieden kinderen of familieleden mantelzorg aan hun ouders. Soms is het niet zozeer de leeftijd, maar een ziekte waardoor de ouder zorg nodig heeft. Het is fijn wanneer dat dichtbij en in een vertrouwde omgeving kan. Onze comfortabele en complete mantelzorg woningen plaatsen we in heel Nederland op uw eigen terrein of dat van uw kinderen of familie. Hoe uw woning eruit komt te zien, dat bepaalt u zelf. Zie daarvoor ook onze eigen ontwerp woningen. Heeft u interesse in onze comfortabele energie zuinige mantelzorg woningen?. neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bij een mantelzorg woning houden wij rekening met brede deuren voor rolstoel toegankelijkheid. Teven zullen de zonnepanelen een groot deel van de benodigde energie opwekken. Neem contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkhedentel: 0321-330096

Onderstaande mantelzorg woning kan los worden geplaatst op locatie. Indien deze mantelzorg woning niet meer in gebruik is kan deze weer worden simpel worden weggehaald.

De indeling van bovenstaande mantelzorg woning is geheel ingericht voor rolstoel toegankelijkheid. Ook de badkamer is ingericht zodat de juiste zorg kan worden verleend.

informatie prefab comfortabele energiezuinige mantelzorg woningen

Laat dit veld blanco

Bel nu