Eigen fabriek

Zelfbouw mogelijk

Duurzaam bouwen

Eigen woning bouwen

Als u op het punt staat om een eigen woning te bouwen is het wel zo fijn als u hiervoor kunt rekenen op de kunde en methodes van een specialist. Als het aankomt op prefab-bouwoplossingen zijn wij dé expert waar u naar zoekt. Prefab B.V. uit Biddinghuizen maakt het bouwen van uw eigen woning gemakkelijk en snel, maar vooral ook betrouwbaar.

Een eigen woning laten bouwen?

Prefab woning Almelo

Wij zijn hét bedrijf dat u helpt een eigen woning te bouwen

Wij zijn in de eerste plaats een bouwbedrijf. Zodoende maakt niets ons blijer dan het aan- of opleveren van bouwoplossingen aan onze gewaardeerde klanten. Het is onze missie om u te helpen een eigen woning te laten bouwen die perfect past bij uzelf en volledig aansluit op uw wensen. Aan de hand van onze prefab-pakketten en onze maatwerkdiensten maken wij prefabwoningen naar eigen ontwerp mogelijk. Is het bouwen van een prefabwoning iets waar u wel oren naar heeft? Dan zijn wij het bedrijf voor u.

Benader ons voor de start van een snelle bouw

Wilt u een eigen woning bouwen of laten bouwen door zaken met ons te doen? Dan staan wij voor u klaar. Om een idee te krijgen van onze competenties raden wij u alvast aan onze impressies te bekijken. Als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen beteken, neem dan contact met ons op. Benader ons op het nummer 0321-330096 of stuur een e-mail naar info@prefab-biddinghuizen.nl. Wij zorgen vervolgens dat de bouw snel begint.

prefab woningbouw is de ideale bouwpartner voor mensen met gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid. 

Bel nu