[wpseo_breadcrumb]

Eigen fabriek

Zelfbouw mogelijk

Duurzaam bouwen

Houtskeletbouw doen wij duurzaam

Wilt u graag snel aan de slag met uw houtskeletbouw, maar wel op een duurzame manier die respect heeft voor de mens, natuur en uw budget? Dan zijn de bouwoplossingen die wij aanbieden de perfecte optie voor u. Wij bij Prefab B.V. uit Biddinghuizen geloven namelijk in het faciliteren en uitvoeren van houtskeletbouw op een gemakkelijke en vlotte manier die ook nog eens duurzaam is.

Eigen ontwerp

Een houtskeletbouw duurzaam laten bouwen?

casco

Onze houtskeletbouw staat voor duurzaam werken en maken

Vandaag de dag houden we rekening met de wereld van morgen. Dat betekent echter niet dat het nodig is om bouwdromen niet realiseren vanwege zorgen over de duurzaamheid van de bouw. Wij bij bouwbedrijf Prefab B.V. geloven namelijk in een toekomst voor de bouw waarin constructies en panden hand in hand gaan met het welzijn van de planeet. Daarom hebben wij er alles aan gedaan om onze houtskeletbouw volledig duurzaam te maken en vervolgens aan te bieden. Als dit is waar u naar zoekt, zijn wij dus zeker het houtskeletbouwbedrijf voor u. Wellicht wilt u wel duurzaam uw eigen woning bouwen, zodat u uw steentje bijdraagt aan een toekomst waarin u zelf van het pand geniet. Wij maken het voor u mogelijk.

Vraag ons naar onze activiteiten op het gebied van duurzaamheid

Bij ons is duurzaamheid geen holle claim maar een belofte. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om ons te ontdekken hoe wij houtskeletbouw voor u duurzaam verzorgen. Wij geven u namelijk meer dan graag de informatie die u nodig heeft. Bel naar 0321-330096 of stuur een e-mail naar info@prefab-biddinghuizen.nl.

prefab woningbouw is de ideale bouwpartner voor mensen met gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid. 

productie prefab sinds 2020 volledig energieneutraal
<mark style=background colorrgba0 0 0 0color00a320 class=has inline color><strong>Prefab sinds 2020 energieneutraal<strong><mark>

Bel nu