Eigen fabriek

Zelfbouw mogelijk

Duurzaam bouwen

Houtskeletbouw uit prefab

Voor robuuste houtskeletbouw rekent op de diensten van Prefab B.V. uit Biddinghuizen. Wij hebben ons bedrijf namelijk gebouwd rondom het aanbieden van deze handige bouwmethode. Aangezien wij uiteraard geloven in de kwaliteit en voordeligheid van prefab bouwoplossingen, bieden wij ze ook graag aan u aan. Kies daarom ook voor onze houtskeletbouw die we op basis van uw wensen in een ontwerp prefab op- of aanleveren.

Een houtskeletbouw uit prefab laten bouwen?

Creëer de beste houtskeletbouw uit onze prefab

Als bouwbedrijf weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat u uw bouwconstructie kunt ankeren rondom de juiste houtskeletbouw. Dit is feitelijk de draagconstructie waaromheen u uw eigen woning of pand kunt bouwen. Het is steeds vaker de norm dat een dergelijk houtskeletbouw wordt uitgevoerd op basis van prefab. Als houtskeletbouwbedrijf en prefabaanbieder zijn wij uiteraard ideaal gepositioneerd om u te ontzorgen tijdens uw bouwtraject. Door zaken met ons te doen, voegt u zich in het gezelschap van de talloze klanten die wij al naar tevredenheid hebben mogen helpen.

Benader ons over de mogelijkheden die wij aanbieden

Wij zorgen ervoor dat u volledig ontzorgd wordt bij uw houtskeletbouw door de perfecte prefab op- of aan te leveren. Laat uw bouwvisie het levenslicht zien door ons te benaderen en een aanvraag te doen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@prefab-biddinghuizen.nl of bel ons op 0321-330096. Wij koppelen terug met informatie en een plan op maat.

prefab woningbouw is de ideale bouwpartner voor mensen met gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid.

productie prefab sinds 2020 volledig energieneutraal
<mark style=background colorrgba0 0 0 0color00a320 class=has inline color><strong>Prefab sinds 2020 energieneutraal<strong><mark>

Bel nu