Eigen fabriek

Zelfbouw mogelijk

Duurzaam bouwen

Houtskeletbouwbedrijf

Zoekt u naar een houtskeletbouwbedrijf, zodat u een bouwproject kunt starten? Laat u dan ontzorgen door de specialisten van Prefab B.V. uit Biddinghuizen. Wij hebben namelijk alle kennis en kunde in huis om u verder te helpen. Wij treden voor u op als houtskeletbouwspecialist en bieden verschillende ontwerpmodellen aan die u naar uw noden en wensen aanpast. Onze houtskeletbouw is niet alleen mooi, maar ook nog een uiterst betrouwbaar. Dat is toch precies wat u verwacht van een houtskeletbouwbedrijf?

Opzoek naar een houtskelet bouwbedrijf?

Prefab woning Zeewolde

Wij zijn een houtskelet bouwbedrijf dat zorgt voor betrouwbaar werk in de houtskeletbouw

De hulp van ons houtskeletbouwbedrijf is dé perfecte keuze voor u als u de droom koestert om een eigen huis te bouwen. Als houtskeletbouwbedrijf bieden we u namelijk een gemakkelijk uitvoerbaar en betrouwbaar ontwerp aan dat ook nog eens zorgt voor een duurzame houtskeletbouw. Vanwege het feit dat wij opereren als echte houtskeletbouwspecialist, is het mogelijk om onze kennis en ervaring in te zetten om voor u maatwerk op te leveren. Het is zodoende een betrouwbaar gegeven dat wij ook voor u de houtskeletbouw voor een woning aan- of opleveren.

Als houtskeletbouw specialist zorgen we voor advies en een perfecte voorbereiding

Heeft u al een visie voor ogen die u graag aan ons als houtskeletbouwspecialist en bouwbedrijf wilt voorleggen? Aarzel dan zeker niet met ons het gesprek aan te gaan. Onze specialisten beoordelen namelijk graag wat realistisch en haalbaar voor uw project is. Zo gaat u met een betrouwbaar plan op zak over op de fase van de daadwerkelijk houtskeletbouw.

Benader ons vandaag nog voor betrouwbaar werk bij houtskeletbouw

Bent u helemaal verliefd geworden op het idee om ons houtskeletbouwbedrijf in te schakelen voor uw bouwuitdaging? Neem dan vandaag nog contact met ons op en reken op betrouwbaar advies of een op- of aanlevering. Stuur direct een e-mail naar info@prefab-biddinghuizen.nl of bel ons op via het nummer 0321-330096. Wij staan als houtskeletbouwspecialist klaar om u te ontzorgen en uw te helpen een cascowoning te bouwen.  

prefab woningbouw is de ideale bouwpartner voor mensen met gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid. 

productie prefab sinds 2020 volledig energieneutraal
<mark style=background colorrgba0 0 0 0color00a320 class=has inline color><strong>Prefab sinds 2020 energieneutraal<strong><mark>

Bel nu