Eigen fabriek

Zelfbouw mogelijk

Duurzaam bouwen

Houtskeletbouwwoning Flevoland

Reken op de diensten van Prefab B.V. uit Biddinghuizen als u graag een houtskeletbouwwoning neer wilt zetten in de provincie Flevoland. Wij hebben namelijk alle ervaring en kennis in huis die nodig is om een goede houtskeletbouwconstructie, ook wel HSB genoemd, voor u te faciliteren. Houtskeletbouw is al eeuwen een populaire optie als draagconstructie, wat de kwaliteit van deze methode benadrukt. Schakel onze hulp in als u graag een dergelijke HSB-woning of HSB-huis wilt bouwen.

Een houtskeletbouwwoning in flevoland laten bouwen?

casco

Wij faciliteren de bouw van uw houtskeletbouwwoning

Prefab B.V. is een houtskeletbouwbedrijf. Het zal u daarom waarschijnlijk niet verrassen dat wij uitblinken in het verzorgen van iedere soort houtskeletbouwconstructie voor een HSB-woning of HSB-huis. Dat doen wij via bepaalde wegen die u veel voordelen opleveren. Ten eerste houden wij er rekening mee dat de houtskeletbouwconstructie geen negatieve gevolgen kan hebben voor mensen en milieu. Ongeacht of het gaat om de HSB-woning of een HSB-huis verzorgen wij de houtskeletbouw duurzaam. Ten tweede bieden wij onze oplossingen bij houtskeletbouw prefab aan. Dat wil zeggen dat we vooraf ontworpen modellen aanbieden die uiteraard wel aanpasbaar zijn op basis van de criteria die u stelt aan de houtskeletbouwwoning. Een houtskeletbouwconstructie neerzetten verloopt met onze hulp dus verantwoordelijk en gemakkelijk. Dat is ideaal als u een HSB-woning of HSB-huis wilt bouwen.

Vraag maatwerk aan voor uw houtskeletbouwconstructie

Nu voldoet het in onze optiek niet om enkel een vooraf bepaald ontwerp aan te bieden als definitieve houtskeletbouwwoning. U heeft waarschijnlijk unieke eisen en criteria die mee genomen moeten worden in de houtskeletbouwconstructie. Zodoende bieden wij altijd de mogelijkheid aan om bij ons de prefabwoning naar eigen ontwerp aan te passen. Op die manier bieden wij als bouwbedrijf graag maatwerk aan voor uw HSB-huis of HSB-woning.

Bespreek uw wensen voor uw HSB-huis of HSB-woning met ons

Wilt u graag onze hulp inschakelen voor het neerzetten van uw eigen houtskeletbouwwoning? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar. Stuur vandaag nog een e-mail naar info@prefab-biddinghuizen.nl. Ook kunt u ons bellen via 0321-330096 voor een impressie van bijvoorbeeld een geslaagde cascowoning in Lelystad of een aanvraag. Aarzel niet om contact te leggen, wij hopen u namelijk snel te mogen spreken om informatie uit te wisselen over de houtskeletbouwwoning.

prefab woningbouw is de ideale bouwpartner voor mensen met gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid. 

productie prefab sinds 2020 volledig energieneutraal
<mark style=background colorrgba0 0 0 0color00a320 class=has inline color><strong>Prefab sinds 2020 energieneutraal<strong><mark>

Bel nu