Eigen fabriek

Zelfbouw mogelijk

Duurzaam bouwen

Kies voor prefab als u een huis wilt laten bouwen

Heeft u interesse in het laten bouwen van een prefab huis in de omgeving van Lelystad en Almere? Dan vertellen we u er graag meer over. De bouw van een voorgefabriceerd huis is veel sneller afgerond dan de bouw van een traditioneel huis. De wind- en regenvrije basis van uw huis staat binnen een à twee dagen, acht à twaalf weken later heeft u de sleutels in handen en kan de afwerking aan de binnenkant beginnen. De mogelijkheden bij het ontwerpen van een prefab woning zijn veelzijdig. Prefab B.V. uit Biddinghuizen heeft al menig prefab woning in regio Lelystad en Almere mogen bouwen. Wij zijn dus zeer ervaren op dit gebied.

Prefab Almere

Bouw mijn droomhuis

prefab lelystad

Wilt u een prefab woning bouwen in de buurt van Almere en Lelystad?

Wij hebben een aantal ontwerpen gemaakt, waarop u het ontwerp van uw nieuw te bouwen prefab woning in de omgeving van Lelystad en Almere naar wens baseert. Wilt u toch iets heel anders? Dat is geen enkel probleem voor het ervaren team van Prefab B.V. uit Biddinghuizen. Onze bekwame tekenaars gaan graag met u in gesprek om uw wensen uitgebreid uit te tekenen en zo een prefab woning naar eigen ontwerp voor u te creëren in regio Lelystad of Almere. We voorzien u graag van de nodige inspiratie door een impressie te geven van eerder door ons gebouwde huizen.

Laat onze ervaren medewerkers al uw vragen beantwoorden

Bent u nog niet bekend met prefab en wilt u meer weten over het op deze wijze bouwen van uw nieuwe prefab huis in de omgeving van Lelystad en Almere? Ons gespecialiseerde team beantwoordt met plezier al uw vragen. Als u al een duidelijk beeld heeft van uw wensen en behoeften met betrekking tot uw nieuwe huis contacteert u ons eveneens. We nemen graag de tijd voor een uitgebreid oriëntatiegesprek. Stuur een e-mail met uw verzoek of vraag naar info@prefab-biddinghuizen.nl of bel ons via 0321-330096.

medewerker

Contact of informatie

prefab woningbouw is de ideale bouwpartner voor mensen met gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid.

Bel nu