Eigen fabriek

Zelfbouw mogelijk

Duurzaam bouwen

Levensloopwoning bouwen

Wilt u graag een levensloopwoning bouwen die voldoet aan de door u gestelde zorgeisen, en bovendien relatief snel en aan een scherpe prijs neergezet kan worden? Kies dan voor de prefab-optie die wij u bij Prefab B.V. uit Biddinghuizen aanbieden. Deze is namelijk kwalitatief, flexibel aan te passen en gemakkelijk te construeren. Zo beschikt u snel over een levensloopwoning die aan al uw eisen voldoet.

Een levensloopwoning laten bouwen?

casco

Zet een levensloopwoning neer en maak het bouwen met onze hulp gemakkelijk

Het bouwen van de ideale levensloopwoning kan een hele uitdaging zijn. Aangezien er aan veel eisen en vaak specifieke zorgcriteria moet worden voldaan is het wel zo handig als u kunt rekenen op de expertise van een goed bouwbedrijf. Wij zijn een dergelijke onderneming en zijn er zodoende perfect toe in staat u de nodig hulp aan te bieden bij het bouwen van een dergelijke cascowoning. Wij besteden een aanzienlijk deel van onze dienstverlening aan het aanbieden van prefab-oplossingen voor zorgpanden. Zo helpen we naast een levensloopwoning ook graag bij het bouwen van een mantelzorgwoning.

Benader ons snel om onze hulp te ontvangen

Wij staan voor u klaar als u graag een levensloopwoning wilt bouwen en verzekeren een feilloze montage van de prefabwoning. Ook daar wilt u toch graag gebruik van maken? Het is met onze hulp zeker mogelijk. Neem daarom snel contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 0321-330096 of stuur ons direct een e-mail via info@prefab-biddinghuizen.nl. Wij staan tot uw beschikking.

prefab woningbouw is de ideale bouwpartner voor mensen met gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid. 

productie prefab sinds 2020 volledig energieneutraal
<mark style=background colorrgba0 0 0 0color00a320 class=has inline color><strong>Prefab sinds 2020 energieneutraal<strong><mark>

Bel nu