Mantelzorg woning

Een goede mantelzorgwoning heeft maatwerk nodig. Het pand moet namelijk afgestemd zijn op de noden van de verzorgden, en de verzorgers de mogelijkheden geven om goed hun werk te kunnen doen. Als prefabbouwexpert kunnen wij een dergelijk pand voor u op- of aanleveren. Bij Prefab B.V. uit Biddinghuizen dragen we graag letterlijk ons steentje bij en ontzorgen u zodoende wanneer u een mantelzorgwoning nodig heeft.

Een mantelzorg woning laten bouwen?

Reken op onze hulp bij het realiseren van een mantelzorg woning

Als bouwbedrijf doen wij waar bouwbedrijven goed in moeten zijn en dat is het aanbieden van totaaloplossingen voor bouwuitdagingen. Uiteraard maken wij dit voor u zo gemakkelijk en scherp geprijsd als nodig. Echter zetten wij voor u graag een stapje extra en doen we met plezier nét dat beetje meer om uw wensen en noden om te zetten in maatwerk. Zeker voor een mantelzorgwoning is het namelijk van groot belang dat u inspraak heeft op het bouwontwerp. Bij ons heeft u dan ook de mogelijkheid een prefabwoning met eigen ontwerp aan te vragen. Zo weet u zeker dat uw exacte eisen mee worden genomen in de ontwikkeling van uw mantelzorgwoning.

Schakel ons in door contact met ons op te nemen

Schakel ons vandaag nog in als de experts die uw prefabwoning bouwen of het bouwpakket aanleveren. Wij zullen er alles aan doen om u te helpen de perfecte mantelzorgwoning te realiseren, waarin u de beste zorg verleent of verkrijgt. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Ook delen we graag meer informatie over onze methoden met u. Stuur snel een e-mail naar info@prefab-biddinghuizen.nl of bel naar het nummer 0321-330096.

prefab woningbouw is de ideale bouwpartner voor mensen met gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid. 

productie prefab sinds 2020 volledig energieneutraal
<mark style=background colorrgba0 0 0 0color00a320 class=has inline color><strong>Prefab sinds 2020 energieneutraal<strong><mark>

Bel nu