Eigen fabriek

Zelfbouw mogelijk

Duurzaam bouwen

Wij bouwen uw prefab woning met houtskelet in regio Lelystad

Wilt u een eigen huis bouwen en heeft u interesse in een prefab huis in regio Almere? Het bouwen van een prefab huis gaat veel sneller dan bouwen op de traditionele manier, omdat het huis niet ter plekke helemaal vanaf de grond opgebouwd wordt. Het is tevens goedkoper om voor een prefab huis te kiezen als u een nieuw huis wilt bouwen in Almere en omstreken. Wij van Prefab B.V. uit Biddinghuizen vertellen u graag meer over de mogelijkheden..

prefab custom

Bouw mijn droomhuis

custom prefab werk

Wij bouwen het prefab huis waar u van droomt in regio Almere

Wilt u een ruim prefab huis laten bouwen in de omgeving van Almere voor uw grote gezin of bent u op zoek naar een knusse prefab bungalow voor uzelf en uw partner? Gaat uw voorkeur uit naar de stijl van een jaren ’30 woning, of houdt u van de uitstraling van een ouderwetse boerderij, inclusief sfeervolle luikjes? Het is allemaal mogelijk bij Prefab B.V. uit Biddinghuizen. Wij laten u graag onze ontwerpen zien waarop u uw huis naar wens baseert. Ook is het mogelijk om uw woning naar eigen ontwerp te maken. Onze tekenaars gaan graag samen met u aan de slag.

Aarzel niet om contact op te nemen

Heeft u al jaren een plaatje in uw hoofd van hoe uw nieuwe prefab huis in de omgeving van Almere eruit moet zien? Voor de realisatie van uw droomhuis moet u zonder twijfel bij ons zijn: wij zijn uw specialist in prefab woningbouw. Onze ervaren tekenaars kijken ernaar uit om uw gedachten voor u op papier te zetten. Neem contact met ons op om een oriëntatiegesprek in te plannen. Heeft u eerst nog vragen voor ons? Ook dan horen wij graag van u. Bel ons via 0321-330096 of stuur een e-mail met uw vragen naar info@prefab-biddinghuizen.nl.

logo

Contact of informatie

prefab woningbouw is de ideale bouwpartner voor mensen met gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid. 

productie prefab sinds 2020 volledig energieneutraal
<mark style=background colorrgba0 0 0 0color00a320 class=has inline color><strong>Prefab sinds 2020 energieneutraal<strong><mark>

Bel nu