Prefab Toelevering Houtskelet HSB Elementen

Prefab toelevering houtskelet elementen gevestigd in Biddinghuizen, zijn wij gespecialiseerd in de levering van houtskelet elementen. Onze wand-, vloer- en dak elementen stellen u in staat om zelfbouw woningen te realiseren of een uitbouw toe te voegen aan uw bestaande huis.

Werkt u als aannemer, bouwbedrijf Flevoland, of bent u een zelfstandige professional? Ons team bij Prefab Biddinghuizen verzorgt niet alleen de werktekeningen maar produceert deze ook na uw goedkeuring in onze eigen fabriek te Biddinghuizen, wat ons een betrouwbare partner maakt in het bouwen met houtskelet.

Indien u al een ontwerp heeft van een architect, kunnen wij dit doorgaans omzetten naar ons geavanceerde houtskelet bouw systeem. De gefabriceerde prefab onderdelen worden als een handig bouwpakket bij u thuis geleverd, wat bijdraagt aan het efficiënt bouwen houtskelet projecten.

Bespreek vandaag nog de talrijke opties voor uw energiezuinige woningen Flevoland en ontdek hoe u met onze prefab woningen uw droom voor een huis bouwen houtskeletbouw kunt verwezenlijken. Neem contact met ons op via 0321-330096 voor meer informatie over duurzaam bouwen met Prefab Biddinghuizen.

Prefab houtskelet woning of bungalow element

Prefab Toelevering

Informatie Prefab Toelevering Houtskelet

Andere bekeken ook:

impressie | informatie

Prefab B.V. al ruim 25 jaar de ideale bouwpartner voor mensen met gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid. 

Bel nu