Eigen fabriek

Zelfbouw mogelijk

Duurzaam bouwen

Prefabbungalow bouwen

Dus u wit graag een prefabbungalow bouwen? Wij maken het u gemakkelijk. Ons bedrijf heeft namelijk alle kennis en kunde die nodig is om van uw bouwproject een denderend succes te maken. Wij zijn een specialist als het aankomt op prefab-oplossingen. Ook voor u hebben we een antwoord op uw uitdaging. Reken daarom op Prefab B.V. uit Biddinghuizen als u graag een prefabbungalow wilt bouwen.

Een prefabbungalow laten bouwen?

Wij zorgen ervoor dat u een prefabbungalow kunt bouwen

Droomt u ervan om op korte termijn door uw eigen gloednieuwe bungalow te lopen, maar ziet u het niet zitten om lang op de oplevering te moeten wachten? Kies er dan voor een prefabbungalow te bouwen of er een door ons bouwbedrijf te laten bouwen. Wij leveren namelijk het beste op het gebied van prefabwoningen met eigen ontwerp. Zodoende zal uw prefabbungalow na het bouwen perfect voor u zijn én is het mogelijk specifieke eisen mee te nemen in de ontwikkeling. Dat is bijvoorbeeld ideaal bij het neerzetten van een mantelzorgwoning, waarbij alle ruimte op de begane grond moet zijn.

Neem contact met ons op en bespreek de wensen voor uw bungalow

Wij willen niets liever dan u ontzorgen als u een prefabbungalow gaat bouwen of wilt laten bouwen. Daarom gaan we graag met u in gesprek om informatie over ons uit te wisselen. Neem hiervoor snel contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0321-330096 of door een e-mail te sturen naar info@prefab-biddinghuizen.nl. Wij reageren altijd snel op uw berichten. Zo kunnen we ook snel beginnen een prefabwoning te bouwen.

prefab woningbouw is de ideale bouwpartner voor mensen met gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid. 

productie prefab sinds 2020 volledig energieneutraal
<mark style=background colorrgba0 0 0 0color00a320 class=has inline color><strong>Prefab sinds 2020 energieneutraal<strong><mark>

Bel nu