Eigen fabriek

Zelfbouw mogelijk

Duurzaam bouwen

Een prefabwoning bouwen

Wij staan klaar om u te helpen om ervoor te zorgen dat uw prefabwoning feilloos wordt neergezet tijdens het bouwen. Met de assistentie van Prefab B.V. uit Biddinghuizen komt deze prefabwoningbouw op zijn pootjes terecht omdat we ervoor zorgen dat alle onderdelen gemakkelijk en op de juiste manier bij elkaar komen. Daarnaast bieden wij veel maatwerkmogelijkheden en oplossingen aan die van uw bouwdromen werkelijkheid maken. Het was nog nooit zo gemakkelijk om een prefabwoning te bouwen.

Eigen ontwerp

Een prefabwoning laten bouwen?

casco

Kies ervoor een prefabwoning te bouwen en ervaar de voordelen

Een van de grote voordelen van het bouwen van een prefabwoning is het feit dat onderdelen en elementen van tevoren, tijdens de productie, op elkaar zijn afgestemd. Dit maakt het gemakkelijk om het pand snel in elkaar te zetten tijdens de prefabwoningbouw. Zo is het bouwen van een prefabwoning zo volbracht en kunt u met tevredenheid genieten van het eindresultaat. Dit scheelt u natuurlijk veel tijd, maar ook arbeidskosten die nu niet gemaakt hoeven te worden. Als u ook graag – spreekwoordelijk – voor de gemakkelijkste weg kiest, rekent u op de diensten van ons bouwbedrijf.

Benader ons om te starten met de prefabwoningbouw

Wilt u graag een hoogwaardige prefabwoning bouwen? Aarzel dan niet en laat u helpen door een echte expert op het gebied van goede cascowoningen. Stuur daarom snel een e-mail naar info@prefab-biddinghuizen.nl of bel ons op het nummer 0321-330096. We bespreken graag de mogelijkheden van de prefabwoningbouw en delen relevante informatie met u. Daarna zetten we indien gewenst uw cascowoning neer.

prefab woningbouw is de ideale bouwpartner voor mensen met gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid. 

productie prefab sinds 2020 volledig energieneutraal
<mark style=background colorrgba0 0 0 0color00a320 class=has inline color><strong>Prefab sinds 2020 energieneutraal<strong><mark>

Bel nu