Eigen fabriek

Zelfbouw mogelijk

Duurzaam bouwen

Prefabwoning met eigen ontwerp

Met de hulp van Prefab B.V. uit Biddinghuizen wordt het u gemakkelijk gemaakt om een prefabwoning te bouwen of te laten bouwen op basis van uw eigen ontwerp. Wij specialiseren ons namelijk in de prefab-bouw en zijn trots op onze vaardigheden die maatwerk voor u mogelijk maken. U hoeft enkel uw wensen kenbaar bij ons te maken, dan zorgen wij voor de rest. Voor u het weet staat u dan in een prefabwoning met uw eigen ontwerp.

Een prefabwoning laten bouwen?

casco

De perfecte prefabwoning wordt gebouwd op basis van uw eigen ontwerp

De perfecte prefabwoning voor u is er natuurlijk een met uw eigen ontwerp. Zo gebruikt u de kracht van uw eigen fantasie om een prachtig en robuust pand tot leven te wekken. Wij staan u als ervaren bouwbedrijf bij, om uw visie het levenslicht te laten zien. Er is met onze hulp van alles mogelijk als u een eigen woning wilt laten bouwen, of een pand met een functie zoals u die voor ogen heeft. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk specificaties voor een mantelzorgwoning door te geven. Ook is het mogelijk om als prefabwoning de prefabbungalow van uw dromen te maken op basis van uw eigen ontwerp.

Geef uw ontwerpvisie aan ons door

Dromen worden werkelijkheid met de hulp van Prefab B.V. Reken daarom op onze diensten als u een prefabwoning met eigen ontwerp wilt laten opleveren of aanleveren. Benader ons direct om uw ontwerpsuggesties en wensen door te geven. Wij zijn bereikbaar op het nummer 0321-330096 voor meer informatie. Het is ook mogelijk een e-mail te sturen naar info@prefab-biddinghuizen.nl. In beide gevallen reageren wij snel.

prefab woningbouw is de ideale bouwpartner voor mensen met gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid. 

productie prefab sinds 2020 volledig energieneutraal
<mark style=background colorrgba0 0 0 0color00a320 class=has inline color><strong>Prefab sinds 2020 energieneutraal<strong><mark>

Bel nu