Eigen fabriek

Zelfbouw mogelijk

Duurzaam bouwen

Prefabwoning met gemakkelijke montage

Wilt u graag een prefabwoning woning kopen en vervolgens geen zorgen hebben vanwege een lastige montage? Kies dan voor een bedrijf dat voor u het beste van het beste kan op- en aanleveren. Wij zijn een dergelijke onderneming en pakken maar wat graag uw aanvraag op. Bij Prefab B.V. uit Biddinghuizen garanderen wij een ideale montage voor uw prefabwoning.

Een prefabwoning laten bouwen?

casco

Wij zorgen voor een prefabwoning en faciliteren een snelle en robuuste montage

Het grote voordeel van het bouwen van een cascowoning is het feit dat er met een van tevoren bereid pakket wordt gewerkt. Dat is gemakkelijk en met lage kosten in elkaar te zetten. Hiervoor is het wel belangrijk dat ook de montage goed verloopt, anders is het bouwen van uw prefabwoning een lastige opgave. U heeft het best mogelijke pakket nodig en dat vindt u natuurlijk met onze hulp. Reken dus op Prefab B.V., dé aanbieder van prefabwoningen in Flevoland. Wij zorgen voor kwaliteit van top tot teen; met een zeer robuust prefabhoutskelet, waar u nog jaren plezier aan heeft.

Regel uw contactmoment met ons

Als u graag een prefabwoning wilt neerzetten en er zeker van wilt zijn dat de montage vlekkeloos verloopt, rekent u op ons bouwbedrijf en onze service Uiteraard spreken wij u graag om u een impressie te geven van de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel snel naar 0321-330096 om contact met ons op te nemen. We zijn ook per e-mail bereikbaar via info@prefab-biddinghuizen.nl.

prefab woningbouw is de ideale bouwpartner voor mensen met gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid. 

productie prefab sinds 2020 volledig energieneutraal
<mark style=background colorrgba0 0 0 0color00a320 class=has inline color><strong>Prefab sinds 2020 energieneutraal<strong><mark>

Bel nu