Uw eigen houtskeletbouw woning samenstellen

Denkt u eraan om uw eigen houtskeletbouw woning samen te stellen of een bungalow te laten bouwen met een unieke uitstraling? Hoewel we geen standaard houtskeletbouw cataloguswoningen aanbieden, hebben we een breed scala aan standaard houtskeletbouw woning woningontwerpen. Deze ontwerpen kunnen dienen als inspiratie voor uw op maat gemaakte woning of bungalow, ontworpen door onze ervaren houtskeletbouw architect. Bekijk de vele opties en laat u inspireren door onze impressies op de website.

Heeft u al een plan dat is opgesteld door een externe architect? Geen probleem, ons bouwbedrijf in Flevoland is gespecialiseerd in het integreren van dergelijke plannen in onze flexibele houtskeletbouw methode. Op deze manier kunnen we samen uw droom van energiezuinige woningen in Flevoland op maat realiseren.

Bekijk onze selectie van standaard prefab woningen of neem direct contact met ons op via 0321-330096 om de vele mogelijkheden voor het samenstellen van uw woning te bespreken en uw ideale woonruimte werkelijkheid te laten worden.

zie onze prefab standaard woningen of Neem contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden  0321-330096

Contact of informatie over prefab woning samenstellen

zie ook onze facebook website

Bel nu