Eigen fabriek

Zelfbouw mogelijk

Duurzaam bouwen

Eigen ontwerp

Zelfbouw huis Lelystad

Bij Prefab B.V. uit Biddinghuizen is zelfbouw van uw huis in de omgeving van Lelystad en Almere mogelijk. Wij leveren uw woning wind- en waterdicht op, waarna u uw huis op uw eigen tempo afbouwt. Dit scheelt natuurlijk kosten, maar er is wel heel wat ervaring en kennis nodig om uw zelfbouw huis in regio Lelystad en Almere succesvol zelfstandig af te bouwen.

Bouw mijn droomhuis

casco

Uw ideale zelfbouw huis in regio Lelystad of Almere vindt u bij ons

Als u kiest voor casco-bouw en een zelfbouw huis laat realiseren in de omgeving van Lelystad en Almere, nemen wij alle zorg uit handen gedurende het voortraject. We ontwerpen uw nieuwe woning en helpen bij het aanvragen van de benodigde vergunningen.

De complete basis van uw nieuwe huis plaatsen wij binnen een à twee dagen voor u. Doordat alle onderdelen in onze fabriek zijn gemaakt, is de montage van uw woning op de bouwplaats zo gebeurd. Het afbouwen neemt meer tijd in beslag. Als u eenmaal klaar bent met uw woning mag u ontzettend trots zijn op het feit dat u uw eigen huis afgebouwd heeft!

medewerker

Bent u niet zo handig? Wij doen het werk ook graag voor u

s het zelf afmaken van een zelfbouw huis in regio Lelystad of Almere niets voor u? Wij bouwen uw prefab woning desgewenst ook graag helemaal voor u. U bepaalt zelf hoe de afwerking van de woning eruit komt te zien, onze ervaren tekenaars zetten uw ideeën graag op papier. Binnen acht tot twaalf weken overhandigt ons bouwbedrijf uit regio Almere u de sleutels van uw nieuwe woning en is het tijd om de badkamer en de keuken te laten plaatsen en de binnenkant van de woning af te werken.

eigen ontwerp

Laat ons weten hoe uw zelfbouw huis in de omgeving van Lelystad en Almere eruit mag zien

Heeft u interesse in een zelfbouw huis in de buurt van Lelystad en Almere en weet u al precies in welke stijl u uw nieuwe woning wilt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een oriëntatiegesprek bij ons in Biddinghuizen. Bel ons via 0321-330096 of stuur een e-mail met uw vragen naar info@prefab-biddinghuizen.nl. We gaan graag met u in gesprek.

prefab woningbouw is de ideale bouwpartner voor mensen met gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid. 

Bel nu